HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Mainosbannerit TradeDoublerista

Keskiviikko 19.1.2011 - Tiina Rönnberg ja Mikko Nurminen


Monet verkkopalvelut toimivat mainosrahoituksella, eli sivuilla esitetään mainostajien mainosbannereita maksua vastaan. Myös aivan tavallisilla, yksityishenkilöiden ylläpitämillä kotisivuilla voidaan esittää mainosbannereita ja parhaimmillaan mainoksia esittämällä voi kotisivuistaan saada kelpo tulojakin. Jos kotisivuilla on vain vähän kävijöitä, voivat mainostulot tosin jäädä hyvin pieniksi.

Avainsanat: vinkit, bannerit, mainosbannerit, verkkomarkkinointi


Kommentit

1.5.2011 14:10  Laura oja

pitääkö kotisivuilla tai blogeilla tienaamiseen olla oma nettisivu vai käykö blogspotin kaltainen ilmaissivu??
jos on oma nettisivu niin voiko sen saada selville että minä juuri pidän sitä jos en itse levitä itsestäni tietoja? haluaisin säilyä netissä kuitenkkin nimettömänä

15.5.2011 11:09  Joonas Toivonen

Et säily kovin nimettömänä, jos kirjoittelet täällä kommentteja omalla nimelläsi ;) Blogspotti ei rankaise tavallisesti TD:n mainosten lisäämisestä ja AdSensenhan sinne saa lisättyä ihan sieltä valikoistakin. Vastaavasti esim. Wordpress.com ja monet muut ilmaiset blogipalvelut kieltävät mainostuksen käyttöehdoissaan.
Tienaamista voi kokeilla vaikkapa juuri blogspotilla, mutta kyllä se isompien joulukalojen pyydystäminen vaatii omat sivustonsa! :) Omankin sivuston tapauksessa henkilöllisyyden saa piilotettua tiettyyn pisteeseen saakka. Tämä kuitenkin tarkoittaa lähinnä keskimääräisiä kävijöitä, ja rikolliseen toimintaan ryhtymistä ei tietenkään kannata tällaisessakaan tilanteessa harkita :)

18.5.2012 19:58  Milka

Mainoksilla saa helposti ylimääräisiä tuloja, sekä oman sivutilan kustannukset hoidettua.

7.9.2016 1:45  Thomas

Moi.Linkki sivustolle


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini