Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivujen tekeminen on vaivatonta Kotisivukone-palvelun laadukkaiden ominaisuuksien ansiosta

Kotisivukone-palvelun monipuoliset ja laadukkaat perusominaisuudet takaavat, että näyttävien kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta.

Lisää yrityksen tai yhdistyksen näkyvyyttä ja paranna löydettävyyttä luomalla näyttävät ja toimivat kotisivut – Kotisivukone-palvelun avulla.

Kotisivukone on:

 • Helppo käyttää. Tarvitset vain tietokoneen ja
  internet-yhteyden.
 • Edullinen. Maksat vain kuukausimaksun.
 • Kotimainen. Saat palvelua suomeksi.
 • Nopea. Pääset alkuun kotisivujen tekemisessä
  alle kymmenessä minuutissa.
 • Palkittu ja luotettava. Kotisivukone on aikojen saatossa voittanut useita eri palkintoja

Kustannustehokas ja riskitön

Kotisivukone-palvelulla tehdyt kotisivut ovat kustannustehokas tapa luoda näkyvyyttä ja lisätä yrityksen myyntiä. Palvelun kokeileminen on riskitöntä: voit kokeilla sitä kaksi viikkoa täysin ilmaiseksi ja sitoutumatta mihinkään. Voit samalla tavalla kokeilla verkkokauppaa täysin ilmaiseksi.

Kasvaa tarpeidesi mukana

Kotisivukone on helppokäyttöinen, etkä tarvitse aiempaa kokemusta kotisivujen rakentamisesta päästäksesi alkuun. Perussivut saa pystyyn jopa kymmenessä minuutissa.

Palvelu kuitenkin kasvaa yrityksesi mukana: tarvittaessa voit ottaa lisää ominaisuuksia käyttöön, muokata sivustosi ulkonäköä lähes loputtomasti ja lisätä alasivuja, sisältöä ja kuvia.

Oma verkko-osoite ja kävijätilastot

Palvelun perusominaisuuksiin sisältyy oma verkko-osoite, jonka avulla käyttäjät löytävät kotisivusi helposti. Lisäksi voit seurata kävijätilastoja sivuston hallinta -tilassa. Tilastojen avulla saat paremman kuvan kävijöistäsi ja heidän tarpeistaan, ja voit muokata sivuja vastaamaan niitä.

Selkeät käyttöohjeet ja -tuki

Tarvittaessa saat apua verkkosivujemme kattavasta asiakastuki-osiosta, jossa voit selata usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita, kysyä neuvoa chatin kautta asiakaspalvelustamme. Voit myös aina soittaa asiakaspalveluumme, josta saat selkeää, suomenkielistä neuvontaa.

Valmiit, joustavat sivupohjat

Voit käyttää sivupohjia sellaisenaan tai räätälöidä kotisivujen ulkoasua helposti muokkaamalla esimerkiksi sivuston värimaailmaa ja taustakuvia. Tarpeiden mukaan mukautuva sivupohja sopii niin aloittelijan käyttöön kuin ammattilaisellekin, ja monipuolisilla työkaluilla rakennat sivuja helposti. Taitojen ja kokeiluhalujen lisääntyessä voit kuitenkin muokata sivupohjaa lähes rajattomasti.

Sivupohjat mukautuvat erilaisille päätelaitteille eli ovat responsiivisia. Sivupohjat mukautuvat automaattisesti näytön koon mukaan, jolloin kotisivut näyttävät hyviltä tietokoneen lisäksi myös tabletti- ja mobiililaitteilla.

Lisäksi Kotisivukone on:

 • Nopea ja vaivaton ottaa käyttöön; luo nettisivut alle kymmenessä minuutissa
 • Helppo käyttää: et tarvitse aiempaa kokemusta tai teknistä osaamista
 • Kotimainen, palkittu ja luotettava
 • Kaikentasoisille käyttäjille sopiva, aina aloittelijoista ammattilaisiin