Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Pidäthän huolen siitä, että yrityksesi tiedot ovat ajan tasalla

Maanantai 30.3.2020 - Janne


Haluamme muistuttaa sinua, että erityisesti tällaisina poikkeusaikoina on tärkeää, että yrityksesi yhteystiedot ja aukioloajat ovat ajan tasalla. Näin asiakkaat tietävät milloin ja mistä he voivat ostaa yrityksesi tuotteita ja palveluita.

Ravintolat, baarit, teatterit ja monet muut toimijat ovat joutuneet sulkemaan oviaan. Asiakkaat viettävät paljon aikaa kotona ja siitä johtuen aikaa kulutetaan televisiota ja Netflixia katsoen, pelaamalla ja etenkin nettiä selataan ahkerasti. Epidemia ei ole kuitenkaan vaikuttanut siihen, etteivät ihmiset tarvitsisi ja kaipaisi tiettyjä palveluita ja tuotteita.

Kannustamme sinua panostamaan kotisivujesi ajantasaisuuteen ja tarkistamaan vähintäänkin yrityksesi perustiedot, jotta asiakkaasi saavat tarvittavat tiedot toiminnastasi.

Vinkkejä kotisivujen kehittämiseen

 1. Kaikki tiedot ajan tasalla
  Tarkista yrityksesi perustietojen oikeellisuus kuten osoitetiedot ja aukioloajat. Jos yrityksesi aukioloajat ovat muuttuneet, ilmoita siitä myös kotisivuillasi.
 2. Mahdollista asiakkaiden helppo yhteydenott
  Kotisivuilla, kuten muutenkin elämässä, kehotukset ohjaavat tekemään toimenpiteitä. Lisää kotisivuillesi kehottavia elementtejä (Call to Action), kuten esimerkiksi "Ota yhteyttä", "Soita meille", "Selaa tuotteita" tai muuta toimenpiteitä edistäviä kehotuksia. Näillä toimenpiteillä saattaa olla yllättävän positiivisia vaikutuksia.
 3. Tuo tuotteesi ja palvelusi helposti saataville
  Kun sivustolla vierailija löytää tarjoamasi tuotteet ja palvelut, on siitä tietenkin vain hyötyä. Muista pitää sivustosi siistinä ja helppona käyttää.

  • Anna tarpeeksi paljon tietoa, mutta älä jaa kaikkia mahdollista, jotta asiakaan on helppo sisäistää tarjoama.
  • Jäsentele teksti ja muu sisältö selkeästi
  • Tee nostoja tärkeimmistä tuotteistasi ja palveluistasi esimerkiksi etusivulle
  • Käytä tuotteiden esittelyyn ja myymiseen verkkokauppaominaisuutta


 4. Älä anna asiakkaasi odottaa
  Asiakkaat saattavat olla hyvinkin kärsimättömiä, jos vastaus yhteydenottoon viivästyy. Monesti asiakas saattaa kysyä samaa asiaa myös kilpailijoiltasi, joten pidä huoli siitä, että reagoit asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti. 

Jos olet kiinnostunut verkkokaupan perustamisesta, katso myös tämä etumme. Saat Paytrailin maksupalvelun verkkokauppaan kahdeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua.

Avainsanat: yhteystiedot, yritystiedot


Kommentit

12.4.2020 20:52  Nettikasino-opas

Samaa mieltä, näinä aikoina se on aivan välttämätöntä pitää kotisivut kunnossa ja ajantasalla, kun ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan neljän seinän sisällä ja surffailevat netissä ja löytävät kaiken oleellisen tiedon sieltä. Olemme huomanneet tämän omien verkkosivujemme liikenteessä erittäin tuntuvasti viime aikoina.

14.5.2020 16:30  Heikki

Ristiriittaisia tietoja tässä artiikkelissä. Toisaalta on hyödyllisiä piirteitä, joita voi käyttää työssä.

19.5.2020 12:03  Paskahomo

paska sivu ja artikkeli!

20.5.2020 15:43  Peppi

Hyvä artikkeli!

Tuotteet joita on myynnissä, se on mielestämme tärkeää, että ovat helposti esillä sivuilla, samoin että yhteystiedot löytyvät helposti sillä asiakkaat kysyvät monesti tuotteeseen liittyviä kysymyksiä.

25.6.2020 17:08  MRG

Hyviä pointteja, pitää täysin paikkansa.

30.7.2020 13:14  Preeco

Olipas kerrankin hyvät ja simppelit ohjeet mitä sivuilla pitää olla ja mihin kannattaa koronan aikoina panostaa! Erityisesti kun katsoin meidän tilannettamme niin parannettavaa olisi ehdottomasti 4. kohdassa ja siihen pitääkin seuraavaksi jotain koittaa keksiä :) Mukavaa kesää kaikille!

27.1.2021 10:08  Olle Järvi-Laturi

Täältä on kyllä tullut luettua parhaat vinkit myös omien kotisivujen tekoon, kiitos koko tekijätiimille!

Monet yritykset tuntuvat aliarvioivan nettisivujen tärkeyttä yhä, vaikka kyseessä on ollut jo vuosia kasvava ala ja kivijalkakaupat ovat koko ajan siirtymässä yhä enemmän nettiin.

22.4.2021 13:09  globalsoundtracks

Nämä ovat kyllä nykyaikana elintärkeitä neuvoja yrittäjille!

5.6.2021 14:46  Mikko

Hyviä vinkkejä! Kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini