Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Ota yhteyttä

Puhelintuki

Puhelintukemme on auki arkisin klo 9.00-16.00.

Palvelun nopeuttamiseksi ota asiakasnumerosi valmiiksi esille.

0600 411 450

Puhelun hinta on 2,97 eur/min + pvm

Chat

Tavoitat asiakaspalvelumme chatin välityksellä arkisin kello 9-15.

Tallennamme asiakaspalvelumme puhelut osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme tallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseksi sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa eikä tallenteita käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Viesti asiakaspalveluun

Kotisivukoneen asiakaspalvelu palvelee sähköpostilla nopeasti ja ammattitaitoisesti. Jos tarvitset apua Kotisivukoneen käyttöönotossa tai palvelun käytössä, voit lähettää kysymyksesi asiakaspalveluumme alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Ennen viestin lähetystä tarkista löytyykö kysymykseesi vastaus Kotisivukoneen ohjeista tai usein kysytyistä kysymyksistä.

Nimi
Sähköposti*
Kotisivujen osoite
Asiakasnumero

Kerro meille tarkasti yhteydenottosi syy. Jos yhteydenottosi koskee ongelmatilannetta, kuvaa ongelmaa edeltänyttä toimenpidettäsi mahdollisimman tarkasti. Jos olet saanut virheilmoituksen, liitä virheilmoitus kokonaisuudessaan mukaan asiakaspalveluun lähetettävään viestiin. Näin voimme tutkia ongelmaa tarkemmin ja nopeammin.

Viesti asiakaspalveluun*

Jotta voisimme tutkia paremmin mahdollista ongelmaa, tarvitsemme tietoja käyttämästänne selaimesta ja sen versiosta.

Selain (esim. Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari jne.)
Selaimen versio

Jos et tiedä selaintasi ja selaimen versiota, tarkista selaimen tiedot tästä linkistä. Klikkaa vihreää "Copy" painiketta ja palaa takaisin tähän lomakkeeseen. Liitä kopioitu osoite "Selain"-kenttään.

Rekisteriseloste