Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Shipit - Aina paras kuljetustapa lähetyksillesi

Shipit on kotimainen logistiikkapalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki suosituimmat kuljetusyhtiöt ja kuljetuspalvelut niin kotimaan- kuin ulkomaankauppaan. Yhdellä ilmaisella rekisteröitymisellä saat käyttöösi mm. Postin, Postnordin, Matkahuollon, DB Schenkerin, Kaukokiidon ja UPS:n palvelut.

Shipitin helpon integraation avulla tarjoat asiakkaillesi kattavimman noutopiste- sekä pakettiautomaattiverkoston kotimaassa ja ulkomaille ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja - maksat vai tehdyistä lähetyksistä.

Shipit palvelee eri kokoisia verkkokauppoja ja Shipitin avulla lähetät niin pienet paketit kuin suuret lavat / rahdit joko Shipitin valmiiksi neuvotteluilla kuljetussopimuksilla tai omia kuljetussopimuksia käyttäen.

Kotisivukoneen verkkokauppiohin voit tällä erää integroida Shipitin laajasta toimitustapavalikoimasta Postin palvelut. 

Rekisteröidy yrityskäyttäjäksi, integroi Shipit-lisäosa, aktivoi laskutus tai lompakko ja aloitetaan yhdessä monipuolinen ja kustannustehokas pakettien lähettäminen ilman sitoutumista.

Kysy lisää Shipitin kattavista palveluista verkkokaupoille Shipitin asiakaspalvelusta arkisin 9-16.

Asiakaspalvelu:

Puhelin: +358 (0)20 752 8488

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)shipit.fi

Chat: Shipit.fi:n verkkosivuilla

Shipit auttaa tehostamaan verkkokauppasi logistiikkaa tarjoamalla helpon tavan hallita toimituksia, optimoida kustannustehokkuutta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.