Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Seuraa kävijämääriä laajoilla kävijätilastoilla – 4 €/kk

kavijatilastot.jpgSeuraa monipuolisesti kävijämääriä ja tehosta myyntiä verkkosivujesi kävijätilastojen avulla.

Laajat kävijätilastot -ominaisuus esittää päivittäiset ja kuukausittaiset kävijämäärät sekä sivulataukset selkeästi. Näet myös miltä sivuilta omillesi on siirrytty ja millä hakusanoilla sivut on löydetty hakukoneista. Näin sinun on helppo seurata miten käyttäjät löytävät sinut, mitkä asiat heitä kiinnostavat ja mihin osioihin kannattaa panostaa.

Kävijätilastojen perusversio sisältyy kotisivujen perusominaisuuksiin. Kotisivukone-palvelun lisäominaisuudet ovat maksullisia. Niiden avulla lisäät kotisivuillesi erikoistoimintoja.

Lue lisää kävijätilastoista Ohjeet-sivulta »

Tahto & Keino paransi löydettävyyttä laajojen kävijätilastojen avulla

Tahto & Keino

Tahto & Keino -sisustusyrityksen omistaja Amanda Suonvieri valitsi Kotisivukone-palvelun monipuolisten lisäominaisuuksien takia. Amandalle on tärkeää, että hän pystyy seuraamaan kävijämääriä. Laajojen kävijätilastojen avulla Amanda näkee, mikä kävijöitä kiinnostaa ja millaisilla hakusanoilla kävijät löytävät Tahto & Keinon palvelut.

Kävijätilastojen avulla voi helposti muokata kotisivut vastaamaan kävijöiden tarpeita. Hakukonenäkyvyyskin voi parantua: – pystyn muokkaamaan sisältöäkin ja tekemään hakusanoja joiden avulla yhä useampi ihminen löytäisi mun palvelut, Amanda kertoo.

Vieraile Tahto & Keinon kotisivuilla »