Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelupalsta

Keskustelupalsta
Keskustelupalstalla on viestiketjuja aiheittain, joiden otsikot näkyvät palstalla allekkain. Aiheen otsikkoa klikkaamalla viestiketju avautuu. 

Keskustelupalstalla voidaan käydään keskustelua enemmän tai vähemmän vakavissaan erilaisista aiheista. Itse keskustelupalsta –ominaisuus on selkeä eikä sitä tarvitse ylläpitosivuilta juuri käyttää. Se elää kotisivuilla omaa elämäänsä ja parhaat keskustelupalstat saattavat olla hyvinkin suosittuja ja asiallisia.

Keskustelupalstalla tunteet voivat kuitenkin joskus kuumentua liikaa ja tällöin tarvitaan ylläpidosta löytyviä ominaisuuksia, joilla yksittäiset viestit tai kokonaiset viestiketjut voidaan poistaa. Lisäksi kunkin keskustelupalstalle lähetetyn viestin lähettäjän IP-osoite tallentuu, joskaan sen perusteella ei lähettäjän henkilöllisyyttä kovinkaan helposti saada tunnistettua.


Voit muokata keskustelupalstaa menemällä ylläpitotilassa keskustelupalstalle ja klikkaamalla haluamaasi viestiketjua. Nyt näet kaikki ketjuun liittyvät viestit ja kunkin kohdalla lähettäjän IP-osoitteen. Kun viet hiiren valitsemasi viestin päälle, tulee sen ympärille punainen kehys ja vasempaan yläkulmaan punainen ruksi. Klikkaamalla tätä ruksia valitun viestin kohdalla, poistuu yksittäinen viesti keskustelupalstalta.

Mikäli haluat poistaa koko viestiketjun, klikkaa punaista ruksia viestiketjun ensimmäisen viestin kohdalla.

 


Viestin poisto
Ylläpitotilassa voit poistaa viestejä tai kokonaisia viestiketjuja. 

Vieraskirja

Voit valita kotisivuillesi myös yksinkertaisemman Vieraskirja –ominaisuuden. Tällöin viestit eivät ole omissa viestiketjuissaan vaan kaikki viestit näkyvät suoraan allekkain. Tällöin voit poistaa yksittäisiä viestejä viemällä hiiren poistettavan viestin päälle ja klikkaamalla punaista ruksia.

Voit pyytää asiakaspalvelua vaihtamaan keskustelupalstan yksinkertaisempaan Vieraskirja-ominaisuuteen.

 


Lisätietoja keskustelupalstasta:
» Usein kysytyt kysymykset (FAQ): Keskustelupalsta
» Kotisivukoulu: Tee viestinnästäsi toimivampi

 

Vieraskirja
Vieraskirjassa kaikki viestit näkyvät allekkain.