Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoneen verkkokurssit

Kotisivukone järjestää ilmaisia verkkokursseja, joilla esittelemme uusien kotisivujen avaamisen sekä Kotisivukoneen yleisempien ominaisuuksien käyttöä.

Kurssille osallistumista varten tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden, erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa. Tietokoneessa kannattaa olla myös toimiva äänentoisto, jotta voit seurata myös kurssin puheosuuksia. Voit esittää kurssin aikana myös kysymyksiä chat-keskustelun kautta.


Verkkokurssit

Voit katsoa aikaisempien verkkokurssien tallenteet alla olevista linkeistä:

» Katso tallenne Alkeiskurssista (kesto 1:16:44)
» Katso tallenne Verkkokauppakurssista (kesto 1:11:17)


Alkeiskurssi "Uniikit kotisivut tunnissa"

Osallistu alkeiskurssille, niin näytämme sinulle, kuinka luot kotisivut tunnissa!

Verkkokurssin aikana näytämme, kuinka avaat kotisivut, luot niille uniikin ulkoasun ja lisäät niille tekstiä ja kuvia. Et tarvitse aiempaa kokemusta kotisivujen teosta. Kurssi kestää noin tunnin ja osallistuminen on maksutonta.

Verkkokauppakurssi "Toimiva verkkokauppa tunnissa"

Osallistu Verkkokauppakurssille, niin näytämme sinulle, kuinka verkkokauppa luodaan tunnissa!

Verkkokurssin aikana näytämme, kuinka toteutat verkkokaupan Kotisivukoneella. Et tarvitse aiempaa tietoa tai kokemusta verkkokaupoista. Kurssi kestää noin puolitoista tuntia ja osallistuminen on maksutonta.

Jatkokurssi

Oletko käyttänyt Kotisivukonetta jo jonkin verran, mutta kaipaat vielä lisäapua? Tämä on silloin oikea kurssi sinulle! Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mitä aiheita haluat käsiteltävän kurssilla tai esitä tarkkoja kysymyksiä Kotisivukoneen käytöstä. Valmistelemme kurssin sisällön osallistujien toiveiden perusteella. Kurssi kestää noin tunnin ja osallistuminen on maksutonta.


Näin osallistut verkkokurssille:

  • Ilmoittaudu kurssille
  • Lähetämme sinulle ennen kurssia vahvistussähköpostin ja tekstilinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kurssille. Päivä ennen kurssia, lähetämme vielä matkaan yhden muistutuksen, ettei kurssi vain mene sivu suun
  • Kun kurssin on tarkoitus alkaa, klikkaa lähettämäämme linkkiä
  • Kirjoita nimesi ja avaa kurssin näkymä
  • Nauti verkkokurssista!