Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Utelias sorttaajaKeskustelupalstan sorttaus: uusin viesti ylimmäksi20.11.2016 19:35
Meillä käytössä keakuatelupalsta. Aikoinaan uusin viesti tuli ylimmäksi. Nyt jotain muuttunut ja uusin viesti alimpana ja kukaan ei osaa muuttaa sorttausta takaisin. Mikä siis neuvoksi?

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Keskustelupalstan sorttaus: uusin viesti ylimmäksi21.11.2016 10:52
Hei Utelias sorttaaja,

voitko laittaa asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@kotisivukone.fi) tarkemmin tietoa mistä sivustosta on kyse, niin voidaan tuota sitten tutkia tarkemmin.

- Kim

TyttösalibandyRe: Keskustelupalstan sorttaus: uusin viesti ylimmäksi18.3.2017 21:36
http://www.tyttosalibandy.fi/keskustelu.html

Eli tuolla on case, jossa piiiitkiin keskustelupalstoihin tulee syystä tai toisesta uusin viesti aina alimmaksi. Siinä on aivan järjetön scrollaaminen alaspäin. varsinkin mobiililaitteilla tuskallista kuin sirkkelin pussaaminen

Eli tuo pitäisi saada niin kuin se oli vielä noin vuosi sitten: uusin viesti tulee ylös.

Tyttösalibandyn ylläpito on toistuvasti kertonut, että tästä on kirjoiteltu ja tätä asiaa pyydetty korjaamaan, mutta vielä se jostain syystä ei ole korjaantunut....

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Keskustelupalstan sorttaus: uusin viesti ylimmäksi20.3.2017 11:46
Hei,

keskustelupalsta toimii nykyään niin, että uusin viesti tulee aina alimmaiseksi, kuten esimerkiksi tässäkin keskustelussa näin on. Tuota järjestystä ei valitettavasti ole mahdollista muuttaa enää toisinpäin.

- Kim

TyttösalibandyRe: Keskustelupalstan sorttaus: uusin viesti ylimmäksi20.3.2017 13:37
Hei,

tämä on kyllä todella ikävä uutinen. aikaisemmin keskustelupalsta toimi hyvin ja oli kovassa käytössä. ilmeisesti kotisivukone käyttää jotain valmispalikkaa, jossa on nyt koko saitin kattavat asetukset.

tämä sorttauksen muutos tarkoitti ikävä kyllä sitä, että keskustelu on monelta osalta tyrehtynyt, kun kenelläkään ei ole intoa skrollailla kahta minuuttia alas. noin käytettävyyden kannalta ehkä huonoin mahdollinen ratkaisu.

harmi, että menitte (tai palvelutoimittajanne meni) tämän muuttamaan. nyt ehkä koko tyttösalibandyn sykkivin ydin on henkitoreissaan :(

kiitos kuitenkin vastauksesta, vaikka se ei toivotun kaltainen ollutkaan.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: