Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Kimmo FlinkKlarnan maksutavat24.1.2020 10:34
Kuulin Klarnalta, ettei Kotisivukoneelle pysty enää liittämään Klarnan maksutapaa ja nykyisetkin lakkaavat toimimasta lokakuussa. Itselläni on Kotisivun kautta kolme verkkokauppaa, joista yhdessä on ollut Klarna jo vuosia ja nyt se sitten loppuisi. Samoin olisin liittänyt näihin kahteen muuhun kauppaan myöskin Klarnan, mutta ei onnistu.
Pitääkö minun nyt siirtää nämä pois Kotisivukoneelta?

Heikki / KotisivukoneRe: Klarnan maksutavat24.1.2020 11:33
Heippa Kimmo,

Kun rajapinnat vanhentuvat, niin me sitten täältä ne päivitämme. Esim. Checkoutiin on tulossa juuri piakkoin päivitys rajapintaan. Ja itselläsi on käytössä nimenomaan Klarnan Checkout-palvelu, joten nämä ovat todennäköisesti kytköksissä toisiinsa.

Kun sinulla on olemassa oleva Klarna-sopimus, niin voit sitä käyttää myös muissa kaupoissasi. Ongelma koskee todennäköisesti vain uusia sopimuksia, jossa tosiaan tarjotaan rajapintaa, mitä me emme vielä käytä. Mutta päivitämme kyllä rajapinnat siten, että myös uudet tilit toimivat.

- Heikki

Kimmo FlinkRe: Klarnan maksutavat24.1.2020 12:06
Kiitos tiedosta. Klarnalla on sitten väärää tietoa, koska he sanoivat ettei uutta sopimusta saa, koska fonecta ei ole halukas päivittämään uutta rajapintaa.

Heikki / KotisivukoneRe: Klarnan maksutavat24.1.2020 13:48
Moikka Kimmo,

Uutta sopimusta siis tällä erää ei saa, mutta vanhaa tietääkseni voi jatkaa, kunnes he sitten lopettavat sen rajapinnan/sopimuksen. Mutta siihen mennessä tämä kyllä on hoidettu kuntoon ja uusi rajapinta on käytössä.

Tämän varmistin vielä meidän tuotevastaavalta. Ja klarna checkout ja checkout ovat eri palvelut (tuon varmistin myös). Ensiksi päivitetään tämä checkout, ja sitten hoidetaan klarna kuntoon.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: