Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

EevaFacebook nappi etusivulle20.3.2012 11:35
Pystyykö etusivulle lisäämään facebookin tykkää -nappia? Onnistuin luomaan koodin nappia varten, mutta vaikka lisään koodin teksikenttään, niin se jää vain siihen koodimuotoon (tekstimuotoon) eikä nappia ilmesty. Kun vaihdoin kentän HTML muotoon ja lisäsin siihen koodin, niin ei vieläkään mitään näkyviin, silloin itseasiassa ei näkynyt edes koodia, ei siis yhtään mitään. Mites ihmeessä saisin napin lisättyä?

Heikki / Kotisivukoneen AsiakaspalveluRe: Facebook nappi etusivulle20.3.2012 19:08
Hei Eeva,

Tosiaan tuon nappikoodin voi lisätä sivustolle siten, että lisää sen tuon HTML-editorin kautta. Eli jos kävit jo kyseisen nappikoodin luomassa, ja kopiot sen itsellesi, niin ala vain muokkaamaan tuota etusivua. Kun saat vanhan tekstieditorin auki (uudessa komponenttisivussa ei voi HTML-kieltä lisätä) napsauta vain siitä löytyvää HTML-nappia, josta aukeaa etusivun HTML-koodi. Sitten vain lisäät koko koodinpätkän sinne sivuston loppuun, ja tallennat. Näin napin pitäisi ilmaantua siihen etusivulle.

Jos tällä tavalla ei toimi, niin tällöin voi olla että siinä itse koodissa on jotain vikaa. Mutta voit esim. tähän kertoa asiakasnumerosi, ja mitä sivua Facebookista pitää tykätä, niin katsomme toki asian täältä päästä läpi.

- Heikki

IreneRe: Facebook nappi etusivulle23.6.2012 22:07
Hei,

Fb-napin lisääminen tuottaa päänvaivaa aloittelijalle. Voisiko siihen saada selvät ohjeet vaiheittain 1-10 ? Missä esimerkiksi "koodi" luodaan?

Taina / Kotisivukoneen AsiakaspalveluRe: Facebook nappi etusivulle25.6.2012 12:07
Hei,

Tykkäys-painike voidaan luoda Facebookin omalla työkalulla esimerkiksi osoitteessa http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/

Luo työkalun avulla mieleisesi tykkäys-painike ja ota painikkeen koodi talteen IFRAME-muodossa. Liitä koodi esimerkiksi sisältösivulle sivun HTML-koodin joukkoon (perinteinen tekstieditorisivu > työkaluvalikon HTML-painike) ja tallenna muutokset, niin painike tulee näkyville. Voit liittää koodin myös sivupalstaan sisältöaatikon sisälle, jolloin painike näkyisi sivupalstassa.

Toinen osoite, jossa näitä Facebookin erilaisia painikkeita ja niin kutsuttuja profiilimerkkejä voi luoda on tämä: http://www.facebook.com/badges/

Jos painikkeen lisääminen jostain syystä epäonnistuu, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun ja katsotaan asiaa tarkemmin. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, niin kerrothan asiakasnumerosi tai sivustosi osoitteen (selviää "Asetukset"-välilehdeltä), niin osaamme yhdistää mitä sivustoa asia koskee.

- Taina

Jari TuomistoRe: Facebook nappi etusivulle2.10.2012 13:36
Facebookin työkalut eivät tarjoa kehoittamaanne IFRAME muotoa?! Mites sitte?

Alla oleva ilmoitus, jos yrittää saada iframe -muotoisena.

Komponentin Like Button widget-koodi:

HTML5 XFBML IFRAME URL

This plugin does not have an iframe implementation with the selected options. Please use the JavaScript SDK and the HTML5 or XFBML implementations, or change the value of the send parameter.

Taina / Kotisivukoneen AsiakaspalveluRe: Facebook nappi etusivulle2.10.2012 15:36
Hei Jari,

Myös HTML5-muotoinen koodi toimii. Kopioi saamasi koodit talteen. Jos haluat painikkeen sivustosi oikeaan tai vasempaan sivupalstaan näkyviin, niin luo sivupalstaan oma sisältölaatikko ja liitä koodit sinne. Jos haluat sen etusivulle, niin liitä koodi etusivun HTML-koodin joukkoon.

Jos etusivusi on tehty komponenttisivuna, niin siellä on valmiina oma komponentti tykkää-painikkelle, joten raahaa se vain etusivullesi näkyviin.

Jos ei onnistu, niin ottaisitko yhteyttä suoraan asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@kotisivukone.fi), niin katsotaan tarkemmin.

- Taina

STMUMRe: Facebook nappi etusivulle30.10.2013 15:16
Olen lisännyt nappikoodin jo moneen kertaan etusivulle. Kun tallentamisen jälkeen avaan sivun uudelleen html-editoriin, on koodi kadonnut. Mikä neuvoksi?

Heikki / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Facebook nappi etusivulle30.10.2013 15:28
Moikka STMUM,

Voitko lähettää tuon koodinpätkän mitä olet lisäämässä sivustollesi meidän asiakaspalveluun? Osoite olisi asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Näin näemme mikä siinä voisi olla vialla.

- Heikki

Joonas NordströmRe: Facebook nappi etusivulle18.4.2017 16:09
Hei,

Minulla on tuo etusivu tehtynä komponenttisivuna ja jos lisään siihen tuon facebookin tykkäyspainikkeen, niin miten saan muutettua sen niin, että tykkäys tulee yrityksen facebooksivulle eikä varsinaiselle kotisivuilleni?

Jan / Kotisivukone asiakastukiRe: Facebook nappi etusivulle19.4.2017 15:28
Hei Joonas, jos sinulla on kotisivuillasi vielä käytössä vanha sisällön muokkauksemme, niin sen komponenttieditorilla tuollaista tykkäyspainiketta, jolla kävijä voi tykätä FB-sivustasi, ei komponenttisivulle voi lisätä. Jos sivuiltasi löytyy kuitenkin uusi sisällön muokkauksemme, niin tuollaisen voisi lisätä Facebookin Page Pluginilla. Sellaisen pääset luomaan osoitteessa https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin ja sivulta löytyvästä "Get code" -kohdasta saat otettua liitännäisen koodin, jonka voit lisätä kotisivujen sisältöön kopiomalla koodin HTML-koodi -komponentin sisällöksi tai sitten lisäämällä koodin tekstikomponentin HTML-muokkauspainikkeen kautta sisältöön (painikkeen kuva työkalurivillä).Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: