Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoneen Kuukauden kotisivu 2015 -kilpailu

Kuukauden kotisivu 2015

 

Etsimme hienoja Kotisivukoneella tehtyjä kotisivuja. Hienon ulkoasun lisäksi hyvillä kotisivuilla on selkeä sisältö ja sivuilla on käytetty hyvin Kotisivukoneen ominaisuuksia.

Ilmoitettujen kotisivujen joukosta valitaan kuukausittain kotisivu, joka palkitaan lisäämällä kotisivuille kahden kuukauden edestä ilmaispäiviä. Palkitsemme lisäksi joka kuukausi parhaan jälleenmyyjämme toteuttaman sivun vastaavilla ilmaispäivillä ja jälleenmyyjän Verkkokauppa.comin 100 euron arvoisella lahjakortilla.

Paras kotisivu 2015
Kaikista ilmoitetuista sivuista poimitaan myös ehdokkaat Paras kotisivu 2015 -kilpailuun, jossa yleisö saa äänestää suosikkinsa useammasta sarjasta. Yleisökilpailussa on seitsemän sarjaa, joiden voittajat saavat kotisivut veloituksetta vuodeksi (12 kk). Yleisökilpailun sarjat ovat: paras yrityssivu, paras yhdistyssivu, paras lemmikkisivu, paras verkkokauppa, paras Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemä sivu sekä paras Avaimet käteen -sivu.

Kotisivukilpailun säännöt »

Kotisivukilpailun kuukauden kotisivut 2015

Lokakuussa kotisivukilpailun voiton vei salibandyn erikoisseura FBC Remixin kotisivut sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät kotisivut Lasipekalle.

Lokakuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin salibandyn erikoisseura FBC Remixin kotisivut, joilla on käytetty Kotisivukoneen urheiluseuraominaisuutta. Urheiluseuraominaisuuksien avulla joukkueille on luotu omat sivut, joissa tiedotetaan joukkueiden kuulumisista. Sivujen reunasta näkee ajankohtaisimmat päivitykset myös urheiluseuran Facebook-sivujen puolelta. Kotisivujen värimaailma toistaa hyvin joukkueen värejä.

» Tutustu FBC Remixin kotisivuihin

Lokakuussa parhaiksi Kotisivukoneen jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Lasipekan kotisivut, jotka on toteuttanut Raumankarin Mainos. Yrityksen tarjoamat tuotteet tulevat kotisivuilla heti selkeästi esille. Myös kotisivujen taustakuva henkii toimialasta. Kuva-albumi ominaisuuden avulla kotisivuilla esitellään yrityksen toteuttamia lasirakenteita ja annetaan asiakkaille vinkkejä oman terassin toteuttamiseen.

» Tutustu Lasipekan kotisivuihin

Syyskuussa kotisivukilpailun voiton vei hevostuotteiden verkkokauppa T:mi Tinttu Laine sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät kotisivut FysioSportti-X:lle.

Syyskuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin hevostarvikkeita maahantuovan ja myyvät T:mi Tinttu Laineen verkkokauppa. Verkkokaupan tuotteet on lajiteltu selkeästi, joten asiakkaan on helppo löytää tarvitsemansa tuote. Eloa etusivulle tuo vaihtuva pääkuva. Sivujen reunaan on tuotu myös Facebookin yhteisöliitännäinen, josta voi näppärästi tarkistaa ajankohtaisimmat asiat yrityksen Facebook-sivulta.

» Tutustu T:mi Tinttu Laineen verkkokauppaan

Syyskuussa parhaiksi Kotisivukoneen jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin FysioSportti-X:n kotisivut, jotka on toteuttanut Raumankarin Mainos. Laajojen kotisivujen sivurakenne on selkeä ja helppokäyttöinen, joten sivuilla kävijät löytävät sivuilta helposti tarvitsemansa tiedon. Sivujen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti sivujen toiminta mobiililaitteilla. Lomakeominaisuuden avulla kävijät voivat helposti ilmoittautua yrityksen tarjoamiin avoimiin liikuntaryhmiin.

» Tutustu FysioSportti-X:n kotisivuihin

Elokuussa kotisivukilpailun voiton vei Helmivarpaat jalkahoitolan kotisivut sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät kotisivut Ylikallion Kyyttötilalle.

Elokuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Helmivarpaat jalkahoitolan kotisivut. Kotisivuilla on raikas ja lämminhenkinen ulkoasu. Kotisivuilla olevan verkkoajanvarauksen avulla hoitola-aikoja voi varata missä ja milloin tahansa. Kotisivuilta löytyy myös verkkokauppa, jossa myydään jalkojen hyvinvointia edistäviä tuotteita.

» Tutustu Helmivarpaiden kotisivuihin

Elokuussa parhaiksi Kotisivukoneen jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Ylikallion Kyyttötilan kotisivut, jotka on toteuttanut Päivi Vesala. Kotisivuilla esitellään luomutilan toimintaa sekä tilan kyyttöjä ja lampaita. Selkeät ja kauniit kotisivut näyttävät hyvältä myös mobiililaitteilla. Sivuilta löytyvän lomakkeen avulla voi tilata karjatilan lihoja. Lisäksi kotisivuilla olevien reseptien avulla esitellään herkkuja, joita kyytönlihasta voi valmistaa.

» Tutustu Ylikallion Kyyttötilan kotisivuihin

Heinäkuussa kotisivukilpailun voiton vei lastenoikeusjärjestö Planin verkkokauppa sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät kotisivut Vantaan Naislaulajille.

Heinäkuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin PlanShop. Lastenoikeusjärjestö Planin verkkokaupassa myydään reilun kaupan periaatteella tehtyjä sisustustuotteita, koruja, vaatteita ja asusteita skandinaaviseen makuun. Tuotteista löytyy useampia kuvia ja ne on ryhmitelty selkeästi sekä käyttäjäystävällisesti. Verkkokaupan ulkoasu istuu hyvin Planin muiden sivustojen ilmeeseen.

» Tutustu Planin verkkokauppaan

Heinäkuussa parhaiksi Kotisivukoneen jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Vantaan Naislaulajien kotisivut. Kotisivuilla on monipuolisesti tietoa kuoron toiminnasta sekä kuorolaisille että kuorosta kiinnostuneille. Lisäksi kotisivuilta löytyy oma salasanasuojattu osio kuorolaisille, jonka takaa he löytävät esimerkiksi nuotteja ja konserttimuistioita. Kuva-albumista löytyy paljon kuvakansioita ja kuvia kuoron konserteista ja muista tapahtumista. Myös osa kuvakansioista on suojattu salasanalla vain kuorolaisten nähtäväksi.

» Tutustu Vantaan Naislaulajien kotisivuihin

Kesäkuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Kivikopla Oy:n verkkokauppa sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät T:mi Jukka Harjulan kotisivut.

Kesäkuussa kotisivukilpailun voiton vei Kivikopla Oy:n verkkokauppa, jossa myydään rakentamiseen ja koristeluun tarkoitettuja pihakiviä sekä muita pihanrakennustarvikkeita. Tuotteet on ryhmitelty selkeästi ja sivuilta löytyvät kattavasti myös erilaisten pihakivien asennus- ja ladontaohjeet. Lisäksi sivuilla käytetty kuva-albumi on hyödyllinen lisä, jonne on kerätty kuvia inspiraatioksi kivirakentajille.

» Tutustu Kivikopla Oy:n kotisivuihin

Kesäkuun parhaiksi jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin T:mi Jukka Harjulan kotisivut, jotka on toteuttanut Mainostoimisto Grafiiri. Kotisivuilla on raikas ilme ja sieltä löytyy kattavasti tietoa yrityksen tarjoamista jätevesijärjestelmien suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista. Uutisominaisuuden avulla kerrotaan ajankohtaisia asioita, esimerkiksi missä tapahtumissa yritys on mukana esittelemässä tuotteitaan.

» Tutustu T:mi Jukka Harjulan kotisivuihin

Toukokuussa kotisivukilpailun voiton vei Vaasan Rakennuskorjaus Oy:n kotisivut sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät Oulun Kosteustutkimus Oy:n kotisivut.

Toukokuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Vaasan Rakennuskorjaus Oy:n kotisivut. Selkeillä ja informatiivisilla kotisivuilla on paljon tietoa yrityksen toiminnasta. Uutisominaisuuden avulla kerrotaan käynnissä olevista saneeraus- ja korjaustöistä sekä valmistuvista asunnoista. Referenssi- ja uudisrakennuskohteita esitellään hienosti kuva-albumin avulla.

» Tutustu Vaasan Rakennuskorjaus Oy:n kotisivuihin

Toukokuun parhaiksi jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin vesivahinkoasioita hoitavan Oulun Kosteustutkimus Oy:n kotisivut, jotka on toteuttanut Päivi Vesala. Kotisivut ovat yksinkertaiset ja raikkaat, joilta löytyy tarvittava tieto helposti ja kompaktisti. Kotisivuilla on harmoninen värimaailma ja sivuja elävöittämässä on käytetty paljon kuvia, jotka tuovat sivuille ilmettä ja mielenkiintoa.

» Tutustu Oulun Kosteustutkimus Oy:n kotisivuihin

Huhtikuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Delfia designin verkkokauppa sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät Muhosen Tallin kotisivut.

Huhtikuussa kotisivukilpailun voiton vei Delfia designin verkkokauppa, jossa myydään kierrätysmateriaaleista luovasti valmistettuja uniikkeja tuotteita. Selkeillä ja helppokäyttöisillä kotisivuilla on houkutteleva värimaailma. Myös verkkokaupan tuoteryhmät ja tuotteet on lajiteltu selkeästi ja iloisen veikeistä tuotteista on hyvät kuvat.

» Tutustu Delfia designin verkkokauppaan

Huhtikuun parhaiksi jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Keski-Pohjanmaalla sijaitsevan ratsastuskoulun, Muhosen Tallin kotisivut. Värikkäät ja pirteät kotisivut on toteuttanut Raumankarin mainos. Sivuilta löytyy tietoa ratsastuskoulusta ja sen hevosista sekä keskustelupalsta, jolla voi kysyä tallin hevosiin, hoitoon ja ratsastustunteihin liittyvistä asioista tai lähettää palautetta ja terveisiä. Kotisivuilla olevasta kuvagalleriasta voi ihailla kuvia hevosista ja tallin muista eläimistä.

» Tutustu Muhosen tallin kotisivuihin

Maaliskuussa kotisivukilpailun voiton vei Pesolan tilan kotisivut sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät Africa Expertsin kotisivut. 

Maaliskuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Pesolan tilan kotisivut. Kotisivuilla esitellään Pesolan tilan toimintaa ja myydään tilan pihvilihaa. Sivujen sisältö on selkeästi jaoteltu. Kuvagalleriasta löytyy laadukkaita kuvia tilan eläimistä ja sivuille on tuotu myös reseptejä, joilla voi valmistaa maukkaita aterioita Pesolan pihvilihasta. Persoonallisuutta kotisivujen sisältöön tuo hauskasti murteella kirjoitetut tekstit.

» Tutustu Pesolan tilan kotisivuihin

Maaliskuun parhaiksi jälleenmyyjän toteuttamiksi sivuiksi valittiin Afrikan matkoja tarjoavan Africa Expertsin kotisivut, jotka on toteuttanut Idus Oy. Iduksen uusimat sivut on optimoitu mobiililaitteisiin. Visuaalisesti kotisivut ovat houkuttelevat ja mielenkiintoiset sekä hienosti viimeistelty pieniä yksityiskohtia myöden. Sivuille on lisätty myös Facebookin yhteisöliitännäinen, on-line -chat -ominaisuus ja kohdekohtaisia Google-karttoja yrityksen tarjoamiin matkaohjelmiin.

» Tutustu Africa Expertsin kotisivuihin

 

Kotisivukilpailun kuukauden kotisivut 2014

Joulukuussa kotisivukilpailun voiton vei Koirakoulu Verkossa -palvelun kotisivut ja joulukuun parhaat jälleenmyyjän toteuttamat sivut ovat Elämäsi Oivalluksen kotisivut.

Joulukuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Koirakoulu Verkossa -palvelun kotisivut. Koirakoulu Verkossa tarjoaa koulutuksia koiraharrastajille verkon kautta. Kotisivuilla on runsaasti sisältöä ja sen jäsentelyyn on käytetty monipuolisesti Kotisivukoneen ominaisuuksia. Blogista löytyy kirjoituksia ja videoita koirankoulutukseen liittyen ja verkkokauppaominaisuutta on käytetty kurssitarjonnan esilletuomiseen.

» Tutustu Koirakoulu Verkossa -palvelun kotisivuihin

Joulukuussa parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi kotisivuksi valittiin valmennuksia tarjoavan Elämäsi Oivalluksen kotisivut, jotka on toteuttanut Päivi Vesala. Kotisivut tuovat esille selkeästi ja raikkaalla tavalla yrityksen tarjoamat palvelut sekä antavat kouluttajasta hyvän henkilökuvan. Kotisivuilla olevasta blogista voi lukea kouluttajan ajatuksia hyvinvointiin liittyen.

» Tutustu Elämäsi Oivalluksen kotisivuihin

Marraskuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Propertit Oy:n kotisivut ja marraskuun paras jälleenmyyjän toteuttama sivusto on Måla & Moren verkkokauppa.

Marraskuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Propertit Oy:n kotisivut. Kiinteistöjen turvallisuuteen erikoistuneen yrityksen kotisivut ovat selkeät ja yksinkertaiset. Kotisivuilla on runsaasti sisältöä, joka on jaoteltu selkeästi ja sivuilla on huomioitu hyvin eri kohderyhmät. Sivuilla kävijöitä aktivoidaan pikakyselyt-ominaisuuden avulla.

» Tutustu Propertit Oy:n kotisivuihin

Marraskuussa parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi kotisivuksi valittiin Måla & Moren verkkokauppa, joka on Neiti Sieväsen käsialaa. Kotisivujen ulkoasu on raikas ja verkkokaupan tuotekuvat ovat tyylikkäitä. Kotisivut toimivat responsiivisesti eli verkkokaupasta voi shoppailla kätevästi myös kännykällä tai tabletilla.

» Tutustu Måla & Moren verkkokauppaan

Lokakuun kotisivukilpailun voittajaksi valittiin mentalisti Pete Poskiparran kotisivut ja lokakuun parhaat jälleenmyyjän toteuttamat sivut ovat sisustusliike White Maisonin kotisivut.

Lokakuussa kotisivukilpailun voiton vei mentalisti Pete Poskiparran kotisivut. Kotisivut ovat selkeät ja sivuille on tuotu kuvien lisäksi myös monia videoita. Kotisivuilla oleva tapahtumakalenteri kertoo missä ja milloin Pete keikkailee. Yhteydenottolomakkeen kautta voi pyytää tarjousta ja tilata Peten esiintymään.

» Tutustu mentalisti Pete Poskiparran kotisivuihin

Lokakuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi kotisivuksi valittiin sisustusliike White Maisonin kotisivut, jotka on toteuttanut Päivi Vesala. Päivi on vanginnut sisustusmyymälän viehättävän tunnelman kauniisti myös kotisivujen ulkoasuun. Sivuilla käytetyt valokuvat ovat tyylikkäitä ja ulkoasu on kaunis ja viihtyisä. 

» Tutustu White Maisonin kotisivuihin

Syyskuun kotisivukilpailun voiton vei lastenvaatteiden verkkokauppa Aati O. ja syyskuun parhaat jälleenmyyjän toteuttamat sivut ovat Pivotan kotisivut.

Syyskuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin lastenvaatteiden verkkokauppa Aati O. Kotisivut ovat selkeät, helposti selattavat ja havainnolliset. Verkkokaupan tuotteet on lajiteltu selkeästi ja niistä on laadukkaat kuvat. Kotisivujen ulkoasua hallitsevat muutenkin isot ja raikkaat kuvat.

» Tutustu Aati O:n verkkokauppaan

Syyskuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi kotisivuksi valittiin suunnitteluohjelmistoja kehittävän Pivotan kotisivut, jotka ovat Idus Oy:n käsialaa. Idus Oy:n suunnittelemilla kotisivuilla sisältö on ryhmitelty selkeästi ja yrityksen referenssit sekä asiakkaiden edut tulevat hyvin esille mm. vaihtuvien kuvien avulla. 

» Tutustu Pivotan kotisivuihin

Elokuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin PuuMera Kivistön kotisivut ja elokuun parhaat jälleenmyyjän toteuttamat sivut ovat Kannuksen Kauppapuutarhan kotisivut.

Elokuussa kotisivukilpailun voiton vei PuuMera Kivistön kotisivut. Kotisivuilla on tyylikäs ilme ja jatkuvasti päivittyvän kuvapankin avulla aiheesta kiinnostuneet pääsevät reaaliajassa seuraamaan Euroopan suurimman puukerrostalon rakennusprosessia. Uutisominaisuuden avulla kotisivuille lisätään tiedotteita, jotka kertovat kohteeseen ja puurakentamiseen liittyviä ajankohtaisia asioita. Yhteydenottolomakkeen ja vierailutoivelomakkeen kautta aiheesta kiinnostuneet saavat lisätietoja.

» Tutustu PuuMera Kivistön kotisivuihin

Elokuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin Raumankarin mainoksen toteuttamat Kannuksen Kauppapuutarhan kotisivut. Kotisivujen graafinen ilme on raikas ja kotimainen, joka tuo hyvin esiin yrityksen tuotteet ja arvot. Sivuilta löytyy myös herkullisia reseptejä ja kuvagallerian avulla voi tutustua puutarhan toimintaan ja viljelyyn.

» Tutustu Kannuksen Kauppapuutarhan kotisivuihin

Heinäkuussa kotisivukilpailun voiton vei Hailuodon loma-asunnot ja heinäkuun parhaat jälleenmyyjän toteuttamat sivut ovat PrintMedia PM Solutions kotisivut.

Heinäkuussa kotisivukilpailun voitti Hailuodon loma-asuntojen kotisivut. Kotisivuilla on tyylikkäät kuvituskuvat loma-asunnoista ja persoonalliset itse piirretyt pohjapiirrokset vuokrattavista kohteista. Taustakuva antaa sivuille eloisan tunnelman.

» Tutustu Hailuodon loma-asuntojen kotisivuihin

Heinäkuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin Neiti Sieväsen toteuttamat PrintMedia PM Solutions Oy:n kotisivut. Kotisivuilla on paljon sisältöä, joka on kuitenkin lajiteltu sivuille ja päävalikkoon selkeästi. Myös sivuille liitetty hakukone-ominaisuus auttaa sivuilla kävijää löytämään hakemansa asian helpommin. Kotisivuja elävöittämässä on käytetty isoja kuvituskuvia ja sivuilla olevat taulukot on muotoiltu tyylikkäästi.

» Tutustu PrintMedian kotisivuihin

Kesäkuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Pohjois-Savon Muisti ry:n kotisivut ja kesäkuun parhaat jälleenmyyjän toteuttamat sivut ovat Happy & Heavy koirien kotisivut.

Kesäkuussa kotisivukilpailun voiton vei Pohjois-Savon Muisti ry:n kotisivut. Kotisivuilta löytyy paljon tietoa, joka on jaoteltu selkeästi päävalikkoon pudotusvalikoiden avulla. Kotisivuilla on käytetty paljon hyväksi myös Kotisivukoneen lisäominaisuuksia, kuten uutisominaisuutta ja tapahtumakalenteria.

» Tutustu Pohjois-Savon Muisti ry:n kotisivuihin

Kesäkuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin Happy & Heavy koirien kotisivut, jotka on toteuttanut Åsa Granström. Koirien sivut on toteutettu laadukkaasti. Kotisivujen sisältö on selkeästi ja ytimekkäästi. Sisällössä on käytetty paljon myös kuvia, jotka elävöittävät sivuja.

» Tutustu Happy & Heavy kotisivuihin

Toukokuussa kotisivukilpailun voiton vei Vehkala Jeans Dealerin kotisivut ja toukokuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin HH-Kuriirin kotisivut.

Toukokuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin Vehkala Jeans Dealerin kotisivut. Kotisivuilla on raikas ja selkeä ilme, jonka rakentamisessa on käytetty hienosti Kotisivukoneen uuden ulkoasun muokkauksen työkaluja. Sivut elävät ja pysyvät ajan tasalla hyvin etusivulle tuodun Facebookin yhteisöliitännäisen avulla.

» Tutustu Vehkala Jeans Dealerin kotisivuihin  

Toukokuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin HH-Kuriirin kotisivut, jotka on toteuttanut Susanna Muurman. Yrityksen tarjoamat palvelut esitellään selkeästi heti etusivulla ja päävalikossa. Sisältösivut on kuvitettu kivasti ja yhteydenottolomake helpottaa yhteyden ottoa. Kieliversiot-ominaisuuden ansiosta sivujen kielen voi vaihtaa englanniksi tai venäjäksi, jolloin kotisivut palvelevat asiakkaita rajan molemmin puolin, niin Suomessa kuin Venäjälläkin.

» Tutustu HH-Kuriirin kotisivuihin

Huhtikuussa kotisivukilpailun voittajaksi valittiin ArtSaran kotisivut sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät InMedin kotisivut.

Huhtikuussa kotisivukilpailun voitti kuvataiteilija Saara Kiurun Art Sara kotisivut. Kotisivuilla on onnistuneet harmoniset värivalinnat ja runsas sisältö on jaoteltu selkeästi. Kuvataitelijan työtä esitellään myös hienosti kotisivuille tuotujen videoiden avulla.

» Tutustu ArtSaran kotisivuihin

Huhtikuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin InMedin kotisivut, jotka on toteuttanut Idus Oy. Idus on suunnitellut yrityksen toimialaan ja lasten sairaanhoidon mielikuvaan hyvin sopivat sivut. Tyylikkäät kotisivut palvelevat kieliversio-ominaisuuden avulla myös yrityksen ruotsinkielisiä asiakkaita.

» Tutustu InMedin kotisivuihin

Maaliskuussa kotisivukilpailun voiton vei  Kuntopiste.com verkkokauppa sekä Kotisivukoneen jälleenmyyjän tekemät Ahlskog Leatherin kotisivut.

Maaliskuussa kotisivukilpailun voitti Kuntopiste.comin verkkokauppa, joka myy liikunta-, terveys- ja hyvinvointituotteita. Verkkokaupan ulkoasu on uudistettu onnistuneesti Kotisivukoneen uuden ulkoasun muokkauksen avulla. Tuoteryhmät on tuotu hyvin esille etusivulle, valikot ovat selkeät ja myös tuotehaku on nostettu kätevästi päävalikkoon. Verkkokaupan maksu- ja toimitustavat on tuotu selkeästi esiin ja yhteydenotto nettikaupan asiakaspalveluun on tehty helpoksi yhteydenottolomakkeen tai chatin avulla.

» Tutustu Kuntopiste.com verkkokauppaan

Maaliskuun parhaaksi jälleenmyyjän toteuttamaksi sivuksi valittiin Ahlskog Leatherin kotisivut, jotka on toteuttanut Raumankarin Mainos. Tyylikkäillä kotisivuilla esitellään poronnahan tarina Lapista maailmalle. Kotisivujen ulkoasu on yksinkertainen ja selkeä pieniä yksityiskohtia myöden.

» Tutustu Ahlskog Leatherin kotisivuihin 

Tutustu Paras kotisivu 2014 -kilpailun voittajiin täällä »

Tutustu Kuukauden kotisivu 2013 -kilpailun voittajiin täällä »

Tutustu Paras kotisivu 2013 -kilpailun voittajiin täällä »

Tutustu Paras kotisivu 2012 -kilpailun voittajiin täällä »

Tutustu Viikon kotisivut 2012 -kilpailun voittajiin täällä »