Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä 1drywash

"Helppo käyttää, nopea päivittää
ja hyvä asiakaspalvelu" Antti Liinpää – 1drywash

1drywashin verkkokaupassa myydään pesu- ja puhdistusainetta, jolla voi pestä auton, veneen, moottoripyörän tai vaikkapa kodin ikkunat ja peilit ilman vettä.

Yrittäjä Antti Liinpää perusti verkkokaupan Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisun avulla.
- Laitoin verkkokaupan pystyyn sitä varten, että löysin hyvän tuotteen ja mun mielestä sitä tuotetta kannatti markkinoida myös muille ihmisille, Antti Liinpää kertoo.
Verkkokauppa olikin pystyssä nopeasti, jo viikko sen jälkeen, kun Antti päätti sellaisen perustaa.

Kotimaisuuden ansiosta Antti pitää palvelua turvallisena ja on tyytyväinen myös siihen, että Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisuun pystyy integroimaan kotimaiset maksujärjestelmät sekä logistiikkajärjestelmät. Ne helpottavat verkkokauppiaan työtä, kun muutamalla klikkauksella rahaliikenne sujuu ja toimitettavat paketit saa matkaan helposti.
- Kotisivukonetta kuvaa parhaiten sanaparit; helppo käyttää, nopea päivittää ja hyvä asiakaspalvelu, Antti summaa.

- Jos on löytänyt hyvän tuotteen, tai itse vaikkapa valmistaa sitä, niin kannattaa ehdottomasti lähteä verkkokauppiaaksi, koska verkkokauppa on jo nyt kova juttu, mutta tulevaisuudessa se tulee olemaan vielä isompi juttu, Antti Liinpää kehottaa.

Tietoa 1drywash verkkokaupasta

Osoite: drywash.fi
Tyyppi: verkkokauppa
Kotisivukoneella vuodesta 2013.

Laita verkkokauppa helposti pystyyn Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisun avulla. Tutustu ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi!