Rakennus-Rand Oy

Rakennus-Rand Oy

Olemme vuodesta 1989 rakennustoimintaa harjoittava perheyritys. Tarjoamme kattavat ja asiantuntevat rakennuspalvelut vuosien kokemuksella.

Rakennus- ja remonttipalvelut ammattitaidolla

Valtakunnalliset rakennusliikkeet ovat suurin asiakasryhmämme, mutta palvelemme yhtälailla myös yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä sekä kuntia ja muita yhteisöjä.

Oma toimintamme kattaa timpuri- sekä betonilattiatyöt mutta kauttamme saat kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut suunnittelusta loppusiivoukseen. Haluamme tehdä sinun osuudestasi mahdollisimman helppoa.

Luotettavaa ja laadukasta palvelua

Olemme tehneet paljon uudistuotantoa isoille rakennusliikkeille, joilla on tarkat laatuvaatimukset rakennettavista asuintaloista. Tavoitteenamme on antaa asiakkaalle laadukas lopputulos sovitussa aikataulussa.

Pienestä koostamme huolimatta hoidamme yhteiskunnalliset vastuumme lakien ja säädösten mukaisesti. Voitte tarkistaa tietomme Tilaajavastuu.fi -palvelusta.

Rakentamista tarpeidesi mukaan

Jos tarvitsette kokenutta runkoporukkaa, taitavia tekijöitä sisävalmistukseen tai vaikka kirvesmiehiä koko rakennuksen toteutusvaiheeseen, olemme teidän valintanne.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous.

Luotettava Kumppani

Tutustu palveluihin:

Kirvestyöt

Remonttipalvelut

Betonirakentaminen

Konevuokraus

Vastaava työnjohtaja

Rakennuttamispalvelut

Tarjoamme kattavat ja asiantuntevat rakennuspalvelut vuosien kokemuksella

Rakennus Rand Oy palvelee alueella:

Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paattinen, Aura, Rusko, Vahto, Masku, Nousiainen, Askainen, Mynämäki, Mietoinen, Piikkiö, Paimio, Merimasku, Rymättylä, Lieto, Yliskulma ja Parainen.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi