Hyvää Juhannusta

Torstai 22.6.2017 klo 16.43


Torstai 22.6.2017 klo 16:07 - Reijo


Allaoleva kiitoskirjoitus kertoo ehkä siitä, että jotain on tehty oikein. Syntymäpäivävastaanotollamme tuota kiitosta tuli kyllä ihan runsain mitoin. Runsaat sata henkeä kävi synttärikahveilla arkipäivän kiireistä huolimatta. Pohjalainen sanonta sopi kyllä hyvin tuohon päivään "moon sellaanen, jotta kun mua kehutahan, niin mää oikeen tykkään". Kehuja ja kiitoksia on kyllä tullut ihan punastumiseen asti, mutta nyt palataan arkeen.Tosin tuolla syksypuolella jatketaan vähän juhlaa kirkkokonsertin merkeissä. Rakkaan vaimon kanssa tulee 50 vuotta täyteen yhteistä taivalta.

Kaupunginvaltuusto ja hallitus aloittivat uuden kauden ja osittain uusin voimin. Kaupunginvaltuustoa johtaa nainen ja demari jotka molemmat on uutta Parkanossa. Jaanalle vain menestyksen toivotukset uudessa tehtävässään. Kokeneena kunnallispoliitikkona varmasti onnistuu työssään. Kaupuninhalliuksessa on sopivasti uusia henkilöitä ja meitä pitempään näitä tehtäviä hoitaneita. Molempia tarvitaan. Pääasia, että yhteistyökykyä ja halua löytyy tuleviin koitoksiin. Tiukka valtuustokausi edessä talouden ja monien suurten muutosten kanssa. Omalta osaltani jatkan kaupunginhallituksessa, sen varapuheenjohtajana. 

Perussuomalaisten puouekokous ja sen jälkimainingit puhuttavat edelleen. Tänään tulostin ensimmäiset uuden puolueen ( Sininen Tulevaisuus) kannattajakortit. Tervetuloa vaan allekirjoittamaan. Naamakirjassa ja monessa muussa mediassa ryöpyttävät eniten Halla-aholaiset ja sellaiset henkilöt joilla ei pitäisi olla mitään sanomista koko tapahtumaketjuun ja jotka eivät asioista tiedä muuten kuin kuulopuheiden ja väritettyjen mediajuttujen perusteella. Ainoastaan äänestäjillä on sanansa sanottavana ja se tapahtuu seuraavissa eduskuntavaaleissa. Haluavatko yhden asian liikkeen tukijoiksi, vain yhteiskuntakelpoisen yleispuolueen tukijoiksi. allupeilla mitataan jo kannatusta, vaikka vielä ei ole edes puoluetta perustettu. Niissäkin tulokset ovat hyvin ristiriitaisia. Mielenkiintoinen oli Hesarin galluppi, joka antoi UV:lle 3.9 prosentin ja PS:lle 6 prosentin kannatuksen. Kuitenkin kun äänestäjiltä kysyttiin ketä voisivat äänestää niin Sininen Tulevaisuus oli näistä vaihtoehdoista ylivoimainen. Eli ei muuta, kuin kannattajakortteja keräämään. Mukavaa Juhannuksen aikaa!