Synttäritunnelmia!

Perjantai 16.6.2017 klo 10.45 - Reijo


Syntymäpäiviemme vastaanotto on vähän päästä alkamassa, mikäli yleensä ketään tulee. Harmi vain, että puoluekokous meni niinkuin meni. Todennäköisesti ei Terho, Soini, eikä Niinistö pääsekkään kahvittelemaan etukäteislupauksista huolimatta. No ehkä joku muu ehtii.

Puoluekokouksen yhteydessä televisio haastatteli myöskin allekirjoittanutta, mutta aloitukseni oli ilmeisesti hieman painokelvotonta, ettei sitä ajettu ulos. Helena ehti hieman rauhoittua ennen omaa haastatteluaan, että pääsi sanomaan mielipiteensä. Jos joku väittää, ettei kokous ollut etukäteen masinoitu niin valehtelee. Tuota "VALLANKAAPPAUSTA" oli valmisteltu pari vuotta ja ensi harjoitus käytiin Turun puoluekokouksessa, kun Tynkkynen valittiin varapuheenjohtajaksi. Myöskin useat toimittajat ovat olleet samaa mieltä. Demokratia voi periaatteessa toimia, mutta tuonkaltainen toiminta ei ole järkevää kenenkään kannalta. Vaikka tuo porukka olisi esittänyt "ukko mustalaista" varapuheenjohtajaksi, se olisi mennyt tuossa masinoidussa porukassa läpi. Kyllä Hakkaraisen valinnalle nauravat naurismaan aidatkin! Seuraukset nyt näkyvät. Kirkkain silmin yritetään vakuuttaa ettei mitään uusia vaatimuksia esitetty hallituksessa olon mahdollistamiseksi. Kuitenkin julkisuuteen on tullut Halla-ahon esittämä vaatimus, että Ulkoministeriksi olisi pitänyt vaihtaa Soinin tilalle tämä Porin "räpätäti" Laura Huhtasaari. Onko järkee vai ei?

Mikä on lopputulema? Uutta puoluetta ollaan todennäköisesti perustamassa. Näillä näkymin mukana ollaan. Jos uusi porukka on entistä tarkempi siitä ketä jäseniksi hyväksytään. Ettei kaiken maailman Kiemunkeja mahdu joukkoon.