Räsymattoja ja räiskettä piirikokouksessa

Share |

Lauantai 10.11.2012


Lauantaina kokoontunut Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirikokousväki oli intoa puhkuva ja tyytyväinen käytyihin kunnallisvaaleihin. Onhan 41 prosentin kannatus aika huima. Pisteenä maakunnan menestymiselle oli Oulu, jossa teimme historiallisen tuloksen nappaamalla 19 valtuustopaikkaa.

Jäi meille tavoiteltavaa ja menestymisen näläkääkin. Yli tuhannen ehdokkaan kaarti höystettynä koko järjestöväelle on kiitoksensa ansainnut, mutta toivottavasti valmis tekemään lujasti töitä lauantaina hyväksytyn vuoden 2013 toimintasuunnitelman eteen. Tarkoitus on panostaa järjestötyöhön, koulutukseen ja toiminnan uudistamiseen oikein kunnolla.

Piirikokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Tulin valituksi piirijärjestön puheenjohtajaksi ja seurakseni sain varapuheenjohtajaksi Raili Myllylän ja Matias Ojalehdon. Kiitos luottamuksesta. Virtaa on tehtävän hoitamiseen.

Kokouksessa oli hyvä fiilis. Puolueen puheenjohtaja Juha Sipilä piti innostavan puheen vaaleihin vaikuttaneista tekojöistä ja yhtenäisesti järjestöporukasta. Myötäkarvaan ei silitelty sitten kuuden puolueen hallituksen toimintaa. Kuntauudistus, aluepolitiikan hylkääminen, ammatillisen koulutuksen aloituspaikkojen leikkaukset, perusväylänpidon hupeneva rahoitus sekä kotona tehtävän hoivatyön arvostus saivat osakseen kritiikkiä.

Kunnallisvaaliteemamme - koti, oli onnistunut valinta. Puheenjohtaja Juha sai lähteä kampanjaräsymaton väreihin kudotun maton kanssa kotimatkalle. Iiläinen valtuutettu Oili Kaleva oli tekijä räsymaton takana. 

Viikonloppu huipentuu sunnuntain isänpäivän. Onnea kaikille isille ja papoille. Meillä edessä isoja valintoja ykköspaikoista Oulun kaupungin luottamuspaikkoihin.  Siihen se pyhäpäivä aika lailla tuhraantuukin. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini