Nappisuoritus

Share |

Maanantai 11.6.2012


Niinhän siinä sitten kävi, että Pohjois-Pohjanmaan oma suosikki Juha Sipilä nousi Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi. Viikonloppu oli huikea. Meinaa edelleen olla hymy herkässä ja mukava hytinä Juhan menestyksestä.

Lauantaina henkilövalintojen päivänä, paikalla Rovaniemen Lappi Areenalla oli nelisentuhatta ihmistä jännitämässä ehdokkaiden menestystä. Puheita pidettiin runsaasti, kannustettiin ja kehuttiin ehdokaskaartia. Pohjois-Pohjanmaalta äänioikeutettuja oli ennätykselliset 444. Kokoussalissa meidät huomattiin kampanjatunnuksista ja äänekkäistä suosionosoituksista.

Valinnan varmistuttua meikäläiset hoilottivat maakuntalaulua, pompittiin katsomossa ja taisi siinä herkemmälle tulla ilonkyynelkin silmäkulmaan.

Valinnat menivät kaiken kaikkiaan nappiin. Juha sai varapuheenjohtajiksi uutta ja vanhaa. Annika Saarikko jatkaa iloisella ja reippaalla otteellaan. Riikka Manner tuo mukanaan eurooppapolitiikan osaamistaan ja Juha Rehula on tasaisen tappava kaikilla politiikan pelikentillä. Pisteen iin päälle sinetöi Timo Laanisen jatkokausi puoluesihteerin tehtävissä. Viisikko on lähes dream team!

Uusi puoluejohto aloitti työnsä välittömästi. Haasteita ei tule loppumaan. Päivän politiikan aiheet kimpoilevat kuntapolitiikasta eurokriisiin. Järjestöväen odotusarvo uusista tuulista on korkealla. Ja toivetta yhtenäisyydestä. Sitä odotan itse kaikkein eniten Keskustan tulevaisuudelta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini