Hyviä valintoja

Share |

Maanantai 23.5.2011


Tehtiin viime perjantaina hyviä valintoja eduskuntaryhmässä. Äänestää räpsäytettiin puheenjohtajaksi Kimmo Tiilikainen ja varapuheenjohtajiksi Anne Kalmari ja Juha Sipilä. Hyvä kolmikko: tuoreutta, kokemusta ja täynnä intoa työhön. Etenkin Juhan valinnasta olen ylpeä. Saatiin mukaan pohjoista näkemystä.

Työsarkaa meillä riittääkin. Eduskuntavaalit on analysoitu, virheet nostettu päivänvaloon ja toimintatapoja uudistettu. Keskustan uusi tuleminen tehdään huolella. Tähän työhön olen aikonut laittaa itseni likoon.

Arjen politiikassa on tartuntapintoja. Maahan synnytellään nyt uutta hallitusta ja hallitusjulistusta. Annetaan poikien ja tyttöjen yrittää. Tärkeintä on saada aikaan kestävä ja tosiasiat ymmärtävä hallitusohjelma. Tulevatko kaikkien puolueiden vaalilupaukset kirjattua siihen, jää nähtäväksi.

Tiistaina on totuuden hetki eduskunnassa, kun ison salin keskusteluun tuodaan Portugalin rahoituspaketti. Vastaan tai puolesta äänestetään keskiviikkona. Onkohan puheenjohtaja Arhinmäen takissa enää nappeja laisinkaan? Erivapauksien lunastaminen euro-politiikasta samaan hallitukseen mahtumisen kustannuksella haiskahtaa tunkkaiselta. Me keskustalaiset kannamme tässäkin isänmaallisesti vastuuta.

Arkadianmäki on suosittu luokkaretkikohde. Tällä viikolla omasta maakunnastanikin saan kolme eri ryhmää vierailulle. On ilo esitellä työpaikkaani, työtäni ja kannustaa nuoria aktiivisuuteen omassa elämässä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini