Työntäyteinen eduskuntaviikko

Share |

Perjantai 28.1.2011 klo 10.43


On ollut melko tapahtumarikas työviikko Helsingin päässä. Saimme vihdoin ja viimein puserrettua haja-asutusalueen jätevesilain lopulliseen ison salin eduskuntakäsittelykuntoon. Lakia jätevesistä selkeytettiin, vaatimuksia madallettiin, ja otettiin huomioon maan eri alueiden tarpeet. Ainakin Keskustan porukoissa ollaan oltu tyytyväisiä. Aivan samaa ei voi ilmeisesti sanoa muista hallituspuolueista.

Gallupit, vaalirahakohu Nuorisoasuntosäätiön ympärillä ja YLE:n uutistöppäilyt ovat hiihtäneet omaa latuaan. Eduskunnassa huomaa vaalien läheisyyden. Kaikkeen reagoidaan täysillä. Tapausta Vanhasen jääviydestä käsitellään perustuslakivaliokunnassa. Ihmiset kaiketi olettavat, että kaikki edustajat olisivat tämän tapauksen kimpussa. Kuppilassa juttua lentää...

Torstaina eduskunnassa käytiin mielenkiintoinen keskustelu ruokapolitiikasta. Korostin itse lähiruuan, ruokaketjujen ja elintarvikkeiden suoramyynnin esteiden poistamista. Niin me kuluttajat kuin tuottajatkin haluamme syödä puhdasta, lähellä tuotettua, lisäaineetonta ja maukasta lähiruokaa. Etenkin lampaanlihan tuottajat ovat olleet viimeksi yhteyksissä suoramyynnin edellytysten lisäämiseksi.

Viikonvaihteessa maakunnan keskustaväki kokoontuu Rokualle. Järjestötapaamisessa valmistaudutamirja_pylvikss_12062007_002.jpgan tuleviin eduskuntavaaleihin. Mukana maakunnan väkeä, ehdokkaita, ministeri Lehtomäki, puoluesihteeri Laaninen ja muita hyviä alustajia. Puhutaan Asiaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini