Vaalivuosi

Share |

Perjantai 31.12.2010 klo 11.24


Kulunut vuosi on ollut tapahtumarikas. Päällimmäiseksi politiikasta on jäänyt mieleen arkiset asiat, kuten Euromaiden talousvaikeudet ja niihin Suomessa sopetuminen. Olemme joutuneet tekemään tiukkoja päätöksiä lainoista ja takaukista muiden maiden hyväksi. Uusi vuosi on myös tarkan euron aikaa.

Vuoteen mahtuu myös muita isoja päätöksiä. Oulun viiden kunnan kuntaliitos oli suurin oman asuinkuntani osalta. Maakunnassa Oulun lentokentän laajennus, ydinvoimakaavan hyväksyminen sekä aluehallinnon uudelleen organisoituminen ovat olleet tapetilla vankasti.

Eduskunnassa jännittävin hetki omasta mielestäni koettiin meidän puoluekokouksen jälkeen pääministerivaihdoksena. Mari Kiviniemi on täyttänyt sekä puolueen puheenjohtajan, että pääministerin paikan kiitettävästi.

Vuosi 2011 jää historiankirjoihin eduskuntavaalivuotena. Alkutalvi pakerretaan tavalliseen tapaan Arkadianmäellä laki- ja budjettiasioiden parissa. Maaliskuun puolessa välissä riennämme vaalikentille ja työn tulokset punnitaan huhtikuussa. Touhua riittää!

Kotona pian kaksi vuotta täyttävä esikoispoikamme Eeli osaa näyttää kuvasta työpaikkani ja huiskuttaa innokkaasti tullessani ja mennessäni. Politiikan sanastoakin on alettu kartuttamaan. Hauska seurata!

Mukavaa vuodenvaihdetta ja hyvää uutta vuotta!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini