maahantulosta ja maassa olemisesta

Perjantai 30.10.2009 klo 13.09


.. ja hyysäämisestä:

 

http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.blogit.uusisuomi.fi/2009/10/30/mika-maa-mika-valuutta/

 

Väärin perustein maahamme sisään luikerrelleisiin ovat nyt viranomaisetkin havahtuneet, mutta ovat valitettavasti pahasti myöhäjunassa. Ollaan silmien aukaisuvaiheessa. Kovasti niitä hierotaan ja tahkotaan, mietitään mitä pitäisi tehdä. Se milloin saadaan silmät sulkea, siitä ei ole vielä tietoakaan, mutta rahaa palaa. Sitä palaa luikertelijoitten hyysäämiseen, vaikka pitäisi olla itsestään selvyys, että se kohdistettaisiin tässä ja nyt ”maasta ulosheittäjien” palkkaamiseen.

Siihen saakka kunnes jotain konkreettista valtakunnan ylätasolla saadaan aikaiseksi ja päätettyä, siihen saakka keskustellaan, kinastellaan ja arvostellaan kuinka rasistisen suvaitsevaisen monikultturellisia me täällä Suomessa olemme tai emme ole.

Osaisikohan joku kertoa millaisia ”kultturellisia kotouttamisohjelmia” muissa maissa on?

Mitä muut maat maailmalla ulkomailta tulleille/muuttaneille tervetuliaisiksi järjestävät? Tämäntapaista kun tässä linkissä

http://www.uusisuomi.fi/kotima…opeutetaan

vaiko jotain muuta?

Eiköhän sitä yks sun toinen joudu menemään ulkomaahan kuin ”pystymettään” ? Eiköhän sitä yks sun toinen joudu asettumaan ulkomaahan teemalla maassa maan tavalla tai maasta ulos!

Noin minä ajattelen. Voi olla, että ”luulo ei ol tiedon väärtti”!

 

..

Mikään maahanmuuttamisen, noista asioista tietämisen ekspertti en ole, mutta kyl pikkusen ottaa päähän tämä nykymeno. Sen verran se otti tänään, että tuuppasin US -blogeihin tuon edelläolevan. Jos joku tykkää, että olen rasisti, niin siinäpähän sitten tykkää.

 

Vedän uudemman kerran esille nämä mitä olen aikaisemminkin ja montakin kertaa esille ottanut:

http://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2009/10/13/246

Maahamme tulee ulkomaalaisia ja saa mun puolestani tulla, jos tulevat töihin tai ovat nyt vaik menneet naimisiin suomalaisen kanssa. Tunnenkin muutaman. Hyviä ihmisiä ovat.

Maahamme tulee pakolaisia ja saa mun puolestani tulla, jos ovat todellisia pakolaisia. Tunnen heitäkin. Ei ole heissäkään mitään valittamista. 

Mutta kun maahamme tullaan väärin perustein ja luikerrellen, niin semmosesta en tykkää. Lisää vaan vastaavia KHO:n päätöksiä, jotta ilmaista elämistä haaveilevat ymmärtävät suunnistaa jonnekin muualle.. 

..

Nyt klo on sillalailla ja semmosessa asennossa noi viisarit, että tämä mamma sulkee tietsikan ja painuu pimeän tuloon saakka pihalle..

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini