Maiju Tapiolinna puoluesihteeriksi

Maanantai 26.7.2021 klo 21.45 - Maiju Tapiolinna


Arvoisat puolueen jäsenet,

Vaatimattomuus ei kaunista, kun kyseessä on puolueen etu! Puoluesihteerillä on oltava jatkuvasti kaikki aistit valppaina. Hänen on oltava voimakas, nopea ja haavoittumaton. On nähtävä kauas, kuultava pienikin narahdus ja haisteltava tulevaa. Puhallettava pyörremyrskyn lailla omiensa eteen. Hänen on oltava innostava ja kannustava vastuunkantaja.

Puoluesihteerin rooli ei ole poliittinen asiantuntijuus omista poliittisista näkemyksistään huolimatta. Hänen tehtäviään on olla määrätietoinen johtaja, esimies puoluetoimistolla ja puoluejohdon oikea käsi. Hän on väkevä kentän ääni ja kasvot medialle sekä puolueen lujahermoinen vaalipäällikkö, joka vie Perussuomalaiset pääministeripuolueeksi.

Puolueen työpaikat on oltava avoimessa haussa jäsenistön sisällä. Käytössämme on valtaisa reservi järjestöammattilaisia läpi Suomen. Palkkauksen on perustuttava työn vaatimustasoon sekä tehtävien laajuuteen. Hyvävelikerhot ovat jo varattuna muille puolueille.

Tuuleen voi huutaa ja kuuta voi ulvoa, mutta tuloksia ei synny ilman rautaista johtajuutta. Osaan johtaa ja tehdä tuloksia. Tiedän, mitä tarvitaan, jos halutaan onnistua vaaleissa. Tästä ehkä parhaana osoituksena oma vaalitulokseni kuntavaaleissa. Etelä-Suomen media uutisoi muhkeaa äänisaaliistani otsikolla:" Matti Vanhanen ja Maiju Tapiolinna kahmivat ääniä – tässä ovat Nurmijärven ääniharavat"

Haasteet ovat minulle suurinta herkkua. Lupauksia en anna, mutta tekoja saatte. Annan käyttöönne lähes kahdenkymmenen vuoden kokemukseni erilaisista poliittisista luottamustoimista. Saatte osaamiseni tiukkana neuvottelijana sekä IT-nikkarina. Osaan myös puhaltaa pipin pois ja tiedän, miten taloutta hoidetaan. Tarjolla puoluesihteeriksi on rautarouva, jolla on paksu nahka ja paljon teflonia pinnassa.

Avainsanat: perussuomalaiset, puoluesihteeri, seinäjoki


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini