Vihapuhetta

Torstai 6.12.2018 klo 23.51 - Maiju Tapiolinna


"Sydäntä särkee se, miten tytön elämä on pilalla. Koskaan ei unohdu, miten iljettävä raiskaava sikajoukko on nöyryyttänyt nuoren tytön. Kesken aikuiseksi kasvun joutuu vielä lapsena sellaiseen, mitä ei edes moni aikuinen koen elämänsä aikana.

Olen myös tasan varma siitä, että nämä törkyperseäijät tekevät yhteistyötä tyydyttääkseen himonsa lasten kanssa. Jokainen raiskaustapaus on liikaa! Vaarassa ei ole pelkästään tytöt ja naiset Oulun seudulla, vaan kaikki ympäri Suomen.

Näiden eläimelliset himot omaavien joukko soluttautuu pitkin Suomea ja tuhoaa monen lapsen ja nuoren elämän. Jokainen elukka koneeseen ja palautukseen. Täällä ei ole tilaa tuolle alhaiselle sontajoukolle!"

Yllä olevan kirjoituksen julkaisin Facebookissa muutama päivä sitten. Onko Facebook lastenraiskaajien asialla, vai miksi sain kirjoituksesta vihapuhevaroituksen? Jokainen voi lukemalla päätellä, täyttääkö julkaisuni vihapuheen merkit? Kyseessä on kannanotto Oulun tapauksiin ja perustuu puhtaasti lehdistöstä saatuihin tietoihin. Ilmeisesti seuraajissani on henkilö tai henkilöitä, joihin kalikka kalahti. Surullista!

Avainsanat: #vihapuhe #Oulu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini