Kiitos upeasta tuloksesta Laura ja koko PS:n kenttäväki

Maanantai 29.1.2018 - Leena Meri


Voi todellakin sanoa, että Lauran liki 7 %:n kannatus ja kolmas sija oli meille voitto. Laura sai reilusti enemmän ääniä kuin vasemmistopuolueiden ehdokkaat yhteensä.

”Huhtasaari on noussut heittämällä esimerkiksi pääministeripuolue keskustan ehdokkaan ohi, se ei ole vähäinen saavutus. Huhtasaaren kampanjalla on muutenkin ollut valtava merkitys perussuomalaisille ja hän on onnistunut hitsaamaan puoluetta yhteen” – totesi puheenjohtaja Halla-aho.

Puoluesihteeri Slunga-Poutsalo puolestaan totesi, että ”annoimme melkoisen myrskyvaroituksen ajatellen jo seuraavia eduskuntavaaleja. Meillä on takana raskas vuosi. Perussuomalaisten ministerit heittelivät lähtiessään kasapanoksia päällemme”.

Tunnen, että tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin. Laura oli monissa vaalikoneissa suositelluin ehdokas, joten arvomaailmamme jakavat useat suomalaiset ja se tulee näkymään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Omasta puolestani kiitän sinua Laura siitä, että jaksoit kiertää kenttää ja pitää asiaamme esillä. Kiitos siitä kenttäväki, että olitte yhtenäisenä ja aktiivisena ryhmänä Lauran tukena. Ja kiitos kaikille äänestäjille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini