Kotiturnauksen voittajat!

Roima järjesti sunnuntaina 19.1.2020 Länsi-Suomen alueen Etelä-Pohjanmaan lentopallon Tiikeri-sarjan D-poolin (sijat 13-16) turnauksen Himangalla Sautinkarin liikuntasalissa. Sarjassa pelaa yhteensä 16 joukkuetta Etelä- ja Keski-Pohjanmaalta sekä Pohjanmaalta. Kotiturnauksessa pelasi Roiman lisäksi joukkueet Lapualta, Nurmosta ja Isokyröstä.

Roiman joukkue pelasi ensimmäisen pelinsä Lapuan Virkiän tyttöjä vastaan. Peli päättyi Roiman voittoon selvin lukemin 2-0 (25-15; 25-12).

Toisessa Roiman pelissä vastustajaksi asettui Kyrön Voiman Valkoiset. Roimalaiset olivat parempia lukemin 2-0 (25-19; 25-20).

Nurmon Jymyn Tähdet oli Roiman vastustaja viimeisessä pelissä. Peli oli tasainen, mutta päättyi kolmen erän jälkeen Roiman voittoon 1-2 (26-24; 14-25;14-16).

Roiman D-tytöt voittivat turnauksen, Kyron Voiman Valkoiset sijoittuivat toiseksi, Nurmon Jymyn Tähdet kolmanneksi ja Lapuan Virkiän joukkue neljänneksi. Turnausvoiton myötä Roiman joukkue nousee C-pooliin (sijat 9-12). Seuraava D-tyttöjen turnaus pelataan 8.2.2020 Etelä-Pohjanmaalla.

Roiman D-tyttöjen joukkueessa pelaavat Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila sekä Aino Venetjoki. Joukkuetta valmentavat Jorma ja Toni Tuorila. Valmentajien mukaan tyttöjen joukkueen peli on kehittynyt viime syksystä erityisesti liikkumisen ja pelirohkeuden osalta. Tytöt noudattivat kotiturnauksessa hyvin myös valmentajien ohjeistusta pelata kolmen kosketuksen peliä.

Vasemmalta Aino Venetjoki, Telma Tuorila, Ronja Paananen ja Sonja Nurro.

D-tytöt Kurikassa

Roiman D-tytöt osallistuivat Länsi-Suomen Etelä-Pohjanmaan lentopallon Tiikerisarjan turnaukseen Kurikassa 14.12.2019. Sarjassa on syyskaudella pelannut yhteensä 14 joukkuetta Etelä- ja Keski-Pohjanmaalta sekä Pohjanmaalta. Turnaukseen osallistui viisi joukkuetta, joten kaikki joukkueet pelasivat neljä peliä ja kaksi erää jokaisessa pelissä.

Ensimmäisen pelinsä Roiman joukkue pelasi Kyrön Voiman Valkoisia vastaan. Peli oli tasainen ja päättyi lukemiin 1-1 (25-21; 19-25).

Toisessa pelissä vastustajaksi asettui Kokkolan Tiikerit. Myös tämän pelin loppulukemat olivat 1-1 (23-25; 25-17).

Kolmannen pelinsä Roiman D-tytöt pelasivat Jalasjärven Jalaksen Saigat -joukkuetta vastaan. Vastustaja voitti pelin lukemin 2-0 (25-17; 25-12).

Viimeisessä pelissä vastustajana pelasi Kurikan Ryhti 08/09. Myös tämän pelin voitti vastustaja lukemin 0-2 (8-25; 17-25). Roiman joukkue sijoittui viiden joukkueen turnauksessa neljänneksi.

Joukkueen pelit jatkuvat sunnuntaina 19.1.2019 kotiturnauksella, joka pelataan Sautinkarin liikuntasalissa Himangalla. Sarjassa jatkavat siinä jo syyskaudella pelanneen 14 joukkueen lisäksi kaksi uutta joukkuetta.

D-tytöt turnauksessa Isokyrössä

Kuvassa vas. Aino Venetjoki, Ronja Paananen, Sonja Nurro ja Telma Tuorila. Takana valmentaja Jorma Tuorila.

Roiman D-tytöt pelasivat 1.12.2019 Isokyrössä Etelä-Pohjanmaan Lentopallon D-tyttöjen Tiikeri-sarjan turnauksessa. Turnaukseen osallistui viisi joukkuetta.

Roiman tyttöjen ensimmäinen vastustaja oli Alajärven Ankkurit -08 -joukkue. Peli päättyi roimalaisten tappioon 2-0. Toisessa pelissä vastustajaksi asettui Kyrön Voiman Valkoiset, jonka Roiman tytöt voittivat 0-2.

Kolmannen pelinsä Roiman tytöt pelasivat Kauhavan Wisan 08-09 taitavaa joukkuetta vastaan. Kauhavan tytöt voittivat ottelun selvästi 2-0. Viimeisessä pelissä Roimaa vastaan asettuivat Kokkolan Tiikerit. Kamppailu oli tasaväkinen päättyen 1-1.

Roiman D-tyttöjen joukkueessa pelaavat Sonja Nurro, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Aino Venetjoki. Joukkuetta valmentavat Jorma Tuorila ja Toni Tuorila. Seuraavan turnauksensa tytöt pelaavat Kurikassa 14.12.2019.

D-tytöt avasivat kauden Kokkolassa

Roiman D-tytöt: edessä selin Fanny Mäki-Petäjä, rivissä vasemmalta: Aino Venetjoki, Ronja Paananen, Telma Tuorila ja Sonja Nurro

Roiman D-tytöt avasivat 28.9.2019 lentopallon sarjakautensa Kokkolassa järjestetyssä Länsi-Suomen Etelä-Pohjanmaan D-tyttöjen Tiikerisarjan turnauksessa. Sarjassa pelaa yhteensä 15 joukkuetta Etelä- ja Keski-Pohjanmaalta sekä Pohjanmaalta. Turnaukseen osallistui viisi joukkuetta ja peleissä pelattiin kaksi erää.

Roiman tytöt pelasivat ensimmäisen pelinsä Kokkolan Tiikereitä vastaan. Peli päättyi tasan 1-1. Seuraavan pelinsä tytöt pelasivat Kyrön Voiman Valkoisia vastaan. Myös tämä peli päättyi 1-1. Kolmannen pelinsä Roiman tytöt pelasivat Kyrön Voima Mustia vastaan. KyVo oli parempi erin 2-0. Viimeisen pelin tytöt pelasivat Vaasan Kiisto Jädet -joukkuetta vastaan. Vaasalaiset voittivat pelin 2-0.

Viime kaudella tytöt pelasivat E-tytöissä. Muutosta edellisvuoteen on siinä, että joukkueet pelaavat neljällä pelaajalla, viime kaudella kolmella. Lisäksi D-ikäiset pelaavat suoran kosketuksen peliä.