MemoryFoam

 

MemoryFoam on viskoelastinen polyuretaanivaahto, joka reagoi sekä lämpöön että painoon. Se on alun perin USA:n avaruushallinnon NASA:n toimesta kehitetty avaruusasuihin vähentämään astronautteihin lähtökiihdytyksessä kohdistuvia G-voimia.

Patjateollisuuden saatua kohtuullistettua sen varsin korkeaa hintaa, on MemoryFoam uniteknologian läpimurto, joka tulee eniten vaikuttamaan tapaan, jolla nukut, paineettomasti kehon täydellisesti rentoutuen. MemoryFoam rakentuu miljoonista pienistä soluista, jotka kehon painavilla osilla, hartiat ja lantio, reagoivat lämpöön ja tulevat pehmeämmiksi ja taipuisemmiksi. Muilla alueilla on vähemmän painoa ja lämpöä. Siellä Memoryfoam pysyy kiinteämpänä.

MemoryFoam-patja räätälöityy aina juuri Sinulle. Sen solut myötäilevät täydellisesti kehosi ääriviivoja. MemoryFoam valmistetaan kahdessa tiheysluokassa VE65 ( 65 kg/M3 ) punainen laatu ja VE55 ( 55 kg/M3 ) keltainen laatu. Patjoissa käytetään tiheämpää VE 65 laatua. Petauspatjoissajompaa kumpaa laatua tai niiden yhdistelmää, jolloin petarissa on pehmeämpi ja kovempi puoli. MemoryFoam materiaalia on oltava 7 cm vahva kerros, jotta sen toimivuus varmistuu. Petauspatjan vahvuudeksi riittää 3,5 cm MemoryFoamia, jos alapatjana on MemoryFoam. Muiden patjojen kanssa on käytettävä  7 cm:n vahvuista MemoryFoamia.